Resultaten voor oprijplaat rolstoel

oprijplaat rolstoel
Oprijplaat Rolstoelbus Freedom Auto aanpassingen.
Wij komen bij u thuis! Ook oprijplaten worden geleverd en gemonteerd door Freedom Auto Aanpassingen. Er zijn verschillende typen en modellen oprijplaten. 180 x 80 cm. 200 x 80 cm. 220 x 80 cm. 240 x 80 cm. 250 x 90 cm. Neem voor meer informatie of prijzen contact met ons op!
Drempelhulp CYMEQ Healthcare.
Deze lichte drempelhulp is geschikt als oprijplaat voor voertuigen en bovendien eenvoudig mee te nemen. Lichtgewicht oprijplaten voor de rolstoel. Deze lichte drempelhulp is geschikt als oprijplaat voor voertuigen en bovendien eenvoudig mee te nemen. Stepless Lite is een lichte oprijplaat vervaardigd uit lichtgewicht-koolstofvezel. Maak uw huis toegankelijk.
Oprijplaat rolstoel.
Bij hoogteverschillen is het van belang dat u eenvoudig en snel het hoogteverschil kunt overbruggen. In onze webshop vindt u een veilige anti-slip oprijplaat voor uw rolstoel en rolstoelvervoer. De oprijplaat rolstoel is in een aantal maatvoeringen verkrijgbaar en geschikt voor onder andere het overbruggen van drempels in woningen en winkels en om rolstoelen via de oprijplaat voor rolstoelvervoer veilig in een taxibusje of auto te plaatsen. Heeft u wel een oprijplaat voor rolstoelen?
Opvouwbare Rolstoel Oprijplaat Kopen? Thuiszorgwinkelxl.nl.
2-3 werkdagen Web Only. Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Opvouwbare rolstoel oprijplaat 122 cm. Deze opvouwbare rolstoel oprijplaat is een compacte lichtgewicht en duurzame oprijplaat. Doormiddel van de oprijplaat wordt het gemakkelijker om met een rolstoel of scootmobiel toegang te krijgen tot een auto of huis. De rijplaat wordt geleverd met een draagtas zodat de oprijplaat gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. De oprijplaten hebben onder en boven lippen en een anti slip oppervlak voor extra veiligheid. De maximale belasting van bedraagt 180 kg. Ideaal voor het betreden van auto's en huizen. Geschikt voor zowel rolstoelen als scootmobielen.
Oprijplaten voor auto's aanhangers scootmobiel en rolstoel on line bestellen bij Toolsnmore.
Oprijplaten ons a ssortiment oprijplaten v oor auto's aanhangers en scootmobiel er is ook een oprijplaat voor uw rolstoel. Alle onderstaande prijzen zijn INCL. Aluminium oprijplaat voor stoep/drempel set van 2 stuks. Rubber drempel per stuk. Metalen oprijplaat 80x23 cm max. Metalen oprijplaat 135x23 cm max. Metalen oprijplaat 185x23 cm max. Metalen oprijplaat 185x23 cm max. Aluminium Oprijplaat Motorfiets 192cm. Oprijplaten metaal 190 cm set van 2 max. Metalen Oprijplaat 200x25cm lang / Oprijbok. Motorfiets oprijplaat 180 cm opvouwbaar. Aluminium oprijplaat 180 cm x 295 cm 1 stuks. Aluminium oprijplaat 180 cm x 295 cm 2 stuks.
Oprijplaten Autoaanpassingen Hulpmiddelen voor mobiliteit.
Neem direct contact op met één van onze productspecialisten. Bel ons op 31 0229 285010. lichtgewicht opklapbare oprijplaat voor toegang tot uw bus. Bent u op zoek naar een lichtgewicht inklapbare oprijplaat om bijvoorbeeld met een elektrische rolstoel in een bus te rijden? Maak dan kennis met de oprijplaten van Portaramp! De Easy Ramp oprijplaat bestaat uit lichtgewicht aluminium panelen voorzien van een stevige antislip laag. Door zijn uitgekiende constructie met 2 gasveren is deze oprijplaat zeer licht en eenvoudig bedienbaar. Optioneel kan de Easy Ramp worden uitgerust met een Emergency Kick Out een extra veiligheid waarmee de oprijplaat in geval van nood door een flinke duw van binnen wordt uitgeklapt.
Oprijplaten Scootmobiel rolstoel of rollator?
bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort
oprijplaat rolstoel kopen bij Kruizinga.nl Franco Geleverd Nieuw Gebruikt Verhuur.
Uw oprijplaat rolstoel kopen doet U bij de grootste oprijplaat rolstoel-leverancier van Europa. Lage prijzen. Grote voorraden. Snel geleverd. Nieuw Gebruikt Verhuur en Maatwerk.

Contacteer ons