Op zoek naar rollator?

rollator
Rollator Arnhem.
U kunt gebruik maken van verschillende loophulpmiddelen, bijvoorbeeld een wandelstok, een looprek of een rollator. Een rollator is handig, omdat u er steun aan heeft, er even op kunt gaan zitten en ook uw spullen erin kunt leggen. Rollators en loophulpmiddelen zijn in allerlei soorten en maten te koop.
Handycar rollator standaard uitvoering.
Handycar rollator standaard uitvoering, kleur Blauw. Handycar rollator standaard uitvoering, kleur Groen. Handycar rollator standaard uitvoering, kleur Rood. Aantal: In winkelwagen. E-mail naar een vriend. Productomschrijving Handycar rollator standaard uitvoering. Handy car rollator. Handy car rollator.: Handycar rollator rood 020902.
Rollator Icare.
Voor mensen die tijdens het staan en/of lopen steun nodig hebben in verband met lichte evenwichtsproblemen. Icare leden kunnen een rollator 2 weken gratis lenen. Op deze manier kunnen ze bepalen of een rollator geschikt voor ze is en overgaan tot aanschaf.
Rollz Flex. De shopper rollator, stabiel en prettig lopen.
De shopper rollator. De Rollz Flex noemen we niet voor niks onze shopper rollator. Of het nou de wekelijkse markt is in het dorp, de weekendboodschappen in de supermarkt of een middagje winkelen in de stad, de Rollz Flex maakt het een lichte en comfortabele ervaring.
Vergoeding rollator 2017 Zorgverzekeringwijzer.nl.
Een rollator is voor mensen die slecht ter been zijn. Een rollator wordt meestal gebruikt door oudere mensen, zij hebben ondersteuning nodig bij het lopen. Dit sluit niet uit dat jongere mensen in bepaalde omstandigheden ook een rollator nodig hebben, bijvoorbeeld na een operatie kan een rollator tijdelijk ondersteuning geven bij het lopen.
Lichtgewicht rollator kopen? Ruime keuze en degelijk advies Totale Zorgwinkel Thuiszorgwinkel.
De rollator Ergo primo is een unieke rollator die ook als trippelstoel kan worden ingezet. Bij een gewone" rollator loopt u achter de rollator, bij de Ergo Primo rollator loopt u inde" rollator. Hierdoor krijgt u een paar belangrijke voordelen.
Lichtgewicht Rollator? Koop Hier uw Voordelige Lichtgewicht Rollator!
De rollator komt met een luxe afsluitbare en afneembare boodschappennetje.Na het inklappen kunt u door middel van een sluitclip ervoor zorgen dat de rollator niet meer openspringt.Bij het openklappen van de rollator hoeft u alleen het zitje naar beneden te drukken.In ingeklapte staat blijft de 2G heel gemakkelijk staan en u kunt hem zelfs rijdend voortduwen, zodat u hem niet op hoeft te tillen in inklapte stand.
Rollator en scootmobiel ZeelandNet Prikbord.
In zeer goede staat zijnde rollator met zitje en mandje. Te koop Topra Troja ecco rollator. Te koop Topra troja ecco rollator verkeerd in nieuw staat. Neemt heel weinig ruimte in bij transport echt lichtgewicht. Rollator zo goed als nieuw!

Contacteer ons