Meer resultaten voor rollator

rollator
Rollator 9 definities Encyclo.
SpellingCorrect gespeld: rollator. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/rollator.: Een rollator is een hulpmiddel bij het lopen voor ouderen en mensen die vanwege een lichamelijke beperking slecht ter been zijn. De rollator werd in 1978 uitgevonden door de Zweedse Aina Wifalk, die zelf door polio gehandicapt was.
Rollator Wmo Wijzer.
Als u minder goed ter been bent, kan een rollator uitkomst bieden bij het lopen. Een rollator wordt niet vergoed vanuit de basiszorgverzekering, maar wel door sommige aanvullende verzekeringen. Lenen of huren bij een thuiszorgwinkel is ook een optie. Een rollator is een hulpmiddel dat u steun biedt als lopen minder goed lukt.

Geen artikelen in winkelwagen. Over Zorgoutlet Ruilen, Retourneren en Herroepen Algemene voorwaarden Contact. This is a placeholder. Wij hebben nieuwe rollators en tweedehands rollators. Kies hieronder voor een nieuwe rollator of een gebruikte rollator. Bad Douche hulpmiddelen. Nieuwe badkruk, badzitje.
Rollator Mango Mobility.
Mango Mobility biedt lichtgewicht, opvouwbare rollators aan die eenvoudig opgeborgen kunnen worden. Onze rollators zijn uitgerust met handremmen voorzien van een parkeerrem, waardoor u op een veilige en comfortabele manier plaats kunt nemen op de zitting van uw rollator. Veel van onze rollators worden standaard geleverd met een handige boodschappentas, die van uw rollator een klein transport middel maken voor kleine spullen of uw dagelijkse boodschappen.
ROLLATOR SPREEKUUR WONEN MOBILITEIT HOME VRAAGWIJZER BERGEN OP ZOOM.
Tijdens het rollatorspreekuur zijn er goed opgeleide vrijwilligers aanwezig die u instructies kunnen geven over het gebruik van uw rollator en kleine reparaties/ onderhoudwerkzaamheden kunnen uit voeren. Zij weten of de rollator op de juiste hoogte is afgesteld en ook hebben zij informatie over hoe men de rollator veilig kan gebruiken.
Welke rollator is het beste voor u? Lees hier waar u op moet letten.
Voor het binnen gebruik van uw rollator zijn andere aspecten belangrijk dan bij het buitengebruik. Moet u vaak uw rollator opbergen of inklappen? Als u dagelijks uw rollator moet opbergen of inklappen, moet de rollator natuurlijk gemakkelijk in en uit te klappen zijn.
Rollator RevaMed B.V.
In zithoogte verstelbare rollator methoog draagvermogen. Volaris Discovery XL. In zithoogte verstelbare rollator met brede zit en hoog draagvermogen. In zithoogte verstelbare compacte rollator. In zithoogte verstelbare rollator met vier grote wielen. In zithoogte verstelbare rollator met meeverende zachte wielen.
Rollator kopen? BESLIST.nl Goedkope rollators online.
De Drive Nitro Carbon rollator is een unieke rollator die zeer licht van gewicht is en toch voldoende stabiliteit biedt om dagelijks intensief te worden gebruikt.CarbonWat de Drive Nitro Carbon rollator uniek maakt is het materiaal waar de lichtgewicht rollator van is gemaakt.

Contacteer ons