Zoeken naar kinderrolstoel

kinderrolstoel
Vermeiren Kinderen en jongeren Handbewogen rolstoelen.
Liftzetel/ sta op zetels. Kinderen en jongeren. Ultra lichte vastframe actief kinderrolstoel stoel groeit mee! Eclips X4 kids. Lichtgewicht kinderrolstoel met actieve rijeigenschappen. stoel groeit mee! Zeer compacte en degelijke basis kinderrolstoel. 2015 Vermeiren Group. RPR Antwerpen 0427 753 964.
Kinder rolstoel Viper.
Kinder rolstoel Viper. Dit product wordt niet los verkocht. U moet minstens 1 stuks toevoegen voor dit product. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Aan mijn verlanglijst toevoegen. Stel een vraag. De kinderrolstoel ideaal voor kortdurig gebruik. Ideale kinderrolstoel voor kortdurig gebruik.
G3 Kinderuitvoering Van Os Medical B.V.
Excel G3 Kinderuitvoering. De Excel G3 kinderuitvoering is standaard voorzien van in hoogte verstelbare duwhandvatten, wegzwenkbare en afneembare voetsteunen voorzien van nylon hielbanden op de voetplaat, plooibare rug en zitbekleding, armsteunen en wordt geleverd in een vrolijke geel gekleurd frame. Bovendien is de Excel G3 Kinderuitvoering een lichtgewicht rolstoel. Dit maakt de rolstoel eenvoudig mee te nemen.
actieve rolstoelen voor kinderen.
Overzicht Lasal produkten. Hoggi Swingbo, De meest actieve kinderrolstoel. Met de Swingbo kinderrolstoel, zullen kinderen zo vroeg mogelijk met een actieve rolstoel worden verzorgd. Om ook met de wensen van de ouders rekening te houden, zijn er enkele elementen uit de kinderwagens geïntegreerd.
Ontwerp Kinderrolstoel Coopkracht.
Deze kinderrolstoel, de Xperienz is in alle richtingen verstelbaar en zodanig modular opgezet dat het mee kan groeien met het kind. Dit bericht werd geplaatst in Industrieel ontwerp, Vorm functie, Werk en getagged met Cas van den Berg op 18 juli 2013 door Coopkracht Lid.
Handbewogen rolstoelen Ottobock NL.
Voor kinderen met een beperkte loop en sta-functie. Door de aanpasbare zithoogte, breedte, diepte, rughoek en zwaartepunt groeit de BravoRacer met uw kind mee. Een stevige rolstoel voor onafhankelijk gebruik of als duwrolstoel voor kinderen die niet permanent gebruik moeten maken van een rolstoel.
Kinderrolstoel kopen? Vegro thuiszorgwinkel.
Een kinderrolstoel heeft een hip en modern uiterlijk, precies wat kleine kinderen wensen. Indien uw kind een rolstoel tijdelijk nodig heeft speelt de leeftijd een essentiële rol bij de keuze hierin. Voor kinderen t/m 5 jaar is dat de kleuter rolstoel, die zeer makkelijk te transporteren is. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is dat de kinderrolstoel.
Beleidsregels Wet maatschappelijke ondersteuning gemeente Arnhem maart 2010.
kinderrolstoel voor incidenteel gebruik. Kinderrolstoel voor semi permanent gebruik. Kinderrolstoel voor permanent gebruik kantelbaar. Kinderrolstoel voor permanent gebruik. Kinderrolstoel voor actief gebruik. Kinderrolstoel voor actief gebruik vast frame. Elektrische kinder-rolstoel voor binnen en buiten gebruik. Elektrische kinder-rolstoel voor buiten en binnen gebruik.

Contacteer ons