Op zoek naar pride scootmobiel?

pride scootmobiel
Scootmobiel Pride specialist.
Scootmobiel Pride victory XL 140 S 20km/h nieuw 2995., Pride victory XL 140 S 3795, niet meer leverbaar. Veth comfort sport nu tijdelijk voor 2995, beste keus. Scootmobiel Pride Victory XL 130 nieuw. Scootmobiel Pride XL140S Royal 20 zo goed als nieuw met nieuwe 90amp accus, Verkocht.
Pride Scootmobiel Scootmobielspecialist.nl.
Daarnaast is dit type Pride scootmobiel eenvoudig te demonteren. Hierdoor is deze Pride scootmobiel uitstekend geschikt om mee te nemen. Kies de Pride scootmobiel die bij u past. Het is belangrijk om te kiezen voor de Pride scootmobiel die bij u past.
Pride Scootmobielen.
Alle Merken Pride Scootmobielen. Kies hier de scootmobiel die bij u past! t/m 10 km/u. 11 t/m 15 km/u. 16 km/u en meer. t/m 20 km. 21 t/m 40 km. 41 km en meer. Pride Go-Go Elite Traveller 3. Max gewicht gebruiker. Pride Go-Go Elite Traveller 4.
Pride Mobility Scootmobielen De Scootmobiel Winkel.
Daarnaast bevatten Pride scootmobielen innovatieve, intelligente eigenschappen die onze klanten helpen hun mobiliteitsdoelen te behalen. De Scootmobiel Winkel heeft alle modellen van Pride Mobility op voorraad. Bekijk hieronder een greep uit ons Pride Mobility assortiment of kom langs in onze showroom in Roosendaal.
Pride Go Go Elite Traveller 4 plus opvouwbare scootmobiel. Pride Go Go Elite Traveller 4 plus opvouwbare scootmobiel.
Pride Go Go Elite Traveller 4 plus. Opvouwbare Pride Go Go Elite Traveller 4 plus scootmobiel met een bereik van zon 20 kilometer met de standaard 18Ah accus. De snelheid is 7 km/u en de opvouwbare scootmobiel heeft een maximaal gebruikers gewicht van 145 kg.
Home Pride Mobility.
Pride Mobility is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en fabriceren van mobiliteitsproducten zoals sta-op stoelen en scootmobielen. Wij kunnen vast ook iets voor u betekenen! Pride Mobility is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en fabriceren van mobiliteitsproducten zoals sta-op stoelen en scootmobielen.
Scootmobiel Pride Victory XL 140 Hurricane 25 Scootmobiel-comfortabel.
De Scootmobiel Pride Victory XL 140 is het grootste model onder de nieuwe generatie scootmobielen. Met zijn snelheid tot 17 km/u en een actieradius van 40-65 km, is de Pride Victory XL 140 echt een scootmobiel voor de veeleisende scootmobielgebruiker.
Pride Go Go Elite Traveller 3 Opvouwbare scootmobiel. Pride Go Go Elite Traveller 3 Opvouwbare scootmobiel.
Opvouwbare Pride Go Go Elite Traveller 3 scootmobiel met een bereik van zon 14 kilometer met de standaard 12Ah accus. De snelheid is 7 km/u en de opvouwbare scootmobiel heeft een maximaal gebruikers gewicht van 125 kg. De scootmobiel is eenvoudig te demonteren zonder gebruik van gereedschap en de elektronische verbindingen worden automatisch gemaakt.

Contacteer ons