Meer resultaten voor scootmobiel

scootmobiel
Wanneer mag ik met een scootmobiel rijden? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
U moet minimaal 16 zijn om een scootmobiel te mogen besturen. Als dit gehandicaptenvoertuig harder kan dan 10 kilometer per uur. Gaat de scootmobiel langzamer, dan geldt geen minimumleeftijd. Scootmobiel en plaats op de weg. U mag met een scootmobiel rijden op.:
Scootmobiel of rolstoel gemeente Putten.
Dan kan een scootmobiel of een rolstoel een oplossing zijn om uw mobiliteit te vergroten. Hebt u voor een tijdelijke periode maximaal 6 maanden een scootmobiel of rolstoel nodig, dan kunt u deze hulpmiddelen rechtstreeks via uw zorgverzekeraar lenen. U hoeft hiervoor dus geen melding te doen bij de gemeente Putten.
Scootmobiel Bokhorst verzekeringen.
Het is wel aan te raden om instructielessen te nemen om goed te weten wat wel en niet mag tijdens het gebruik van een scootmobiel. Personen onder de 16 jaar mogen alleen een scootmobiel berijden die niet sneller dan 10 km/h gaat.
Opfriscursus scootmobiel Veilig Verkeer Nederland.
Rijwijzer met uw scootmobiel. Het theorieboek RijWijzer met uw Scootmobiel beschrijft op een heldere manier de theorie van verkeersregels voor bestuurders van een scootmobiel of van een gehandicaptenvoertuig met motor. U vindt er handige tips en overzichttekeningen van verschillende verkeerssituaties.
Scootmobielen De Zorgoutlet.
3 wiel Scootmobiel. 4 wiel scootmobiel. Onderdelen voor scootmobiel. Hoog laag verpleegbedden. Hoog laag bedden. Gebruikte hoog laag verpleegbedden. Gebruikte sta-op stoelen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de Zorgoutlet verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen.
Scootmobiel kopen Opvouwbare vanaf 745.,
De aanschaf van een scootmobiel kan een grote stap betekenen in het terug krijgen van uw onafhankelijkheid en de vrijheid om dagelijkse dingen te doen, zoals naar de winkels gaan, of vrienden en familie bezoeken. Een scootmobiel kopen doet u echter niet zo maar.
Voordeel op Scootmobiel verhuur Thebe Extra.
Via Thebe Extra huurt u eenvoudig een scootmobiel. Leden van Thebe Extra die een scootmobiel huren bij Medipoint Thuiszorgwinkels, Medipoint uitleenpunten of via de webshop, ontvangen vier weken huur gratis, betalen geen bezorg en ophaalkosten en krijgen een gratis rijles.
ScootmobielVitaal.nl.
Wilt u een scootmobiel kopen, maak dan een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie met één van onze deskundige adviseurs op een tijdstip dat het u schikt. Scootmobiel Vitaal is bereikbaar via ons contactformulier of op telefoonnummer 030 877 76 76.

Contacteer ons