Resultaten voor tweedehands rollator

tweedehands rollator
ROLLATOR Gratis marktplaats voor gratis tweedehands spullen.
Opvouwbare rollator voor buiten, met zitmogelijkheid. Gezocht: opvouwbare rollator voor buiten, met zitje met rugsteun. 14 januari 2018. Zoek een rollator voor binnenshuis. 29 december 2017. Rollator of looprek gezocht. Voor een theatervoorstelling waarin ik een hoogbejaarde dame speel ben ik op zoek naar een rollator of looprek.
Lichtgewicht rollator kopen?
Ook beschikt een lichtgewicht rollator vaak over slanke wielen. Een lichtgewicht rollator heeft veel voordelen ten opzichte van een standaard rollator. Door het lichte gewicht, is de rollator makkelijk te bedienen voor mensen met minder kracht in armen of handen.
Rollator Revalidatie Zorg 2dehands.be.
Rollator amper gebruikt, kan je makkelijk op zitten om te rusten, met remmen en herstelbaar in de hoogte, kan je makkelijk samen vouwen. 28 september 2018 0825: Lier. Op 2dehands.be vind je alle hulpmiddelen voor een spoedig herstel en voor de beste permanente zorgen: van een rolstoel tot een aangepast bed. Nieuw of tweedehands.
Rollators Tweedehandshulpmiddelen.
De MultiMotion Trollimaster RA60 is een lichtgewicht aluminium rollator die speciaal ontworpen is om zijn uitstekende stabiliteit. Deze opvouwbare rollator weegt slechts 7.2 kg en is uiterst stabiel. Voor zowel binnen als. 199, 00 189, 00. Rollator MultiMotion Trollimaster RA66.
Zorghulpmiddelen Outlet A-Kwaliteit voor een Scherpe Prijs.
Echt een onwijs goede servicevandaag, gebeld voor mijn zusomdat, zij een nieuwe rollator snel nodig haden, tot mijn verbazing werd deze binnen een uur bezorgd. Alles werd ook nog vriendelijk uitgelegden, hij werd ook nog even in de juiste hoogte gezet.
KiyOh Widget.
Dit moet u weten over tweedehands rollators lees over de risico's.'
Een tweedehands rollator is vaak al zwaar in gebruik genomen door de vorige gebruiker en kan vele defecten hebben. De vuistregel voor rollators is dat men een rollator standaard 3 tot 5 jaar kan gebruiken, afhankelijk van de kwaliteit van de rollator.
Vind rollator in Diversen op Marktplaats.nl.
Rollator in prima staat. Zgan nieuwprijs, ongeveer 300., Zo goed als nieuw Ophalen. Rollator, nieuwe en gebruikte modellen vanaf 35. In onze showroom in ermelo hebben wij nette tweedehands rollators geheel nagekeken vanaf 3500, maar ook nieuwe modellen vanaf 7995.

Contacteer ons